FAQ

Heeft u een vraag? Kijk eerst hieronder of uw vraag reeds beantwoord is. Wanneer dat niet het geval is kunt u het contactformulier invullen.

Wat zijn de betaalmethoden?

In de webshop kunt u betalen met iDeal, PayPal of CreditCard. 

Zijn de rietjes milieuvriendelijk?

De papieren rietjes worden gemaakt van gerecycled papier en zijn biologisch afbreekbaar. Echter zijn papieren rietjes wel voor eenmalig gebruik net als plastic rietjes. Voor hergebruik raden we de metalen rietjes aan. Deze zijn schoon te maken en vele malen te hergebruiken.

Welke verpakking komen de rietjes in?

De papieren rietjes zijn verpakt in een plastic verpakking, rietjes zijn niet individueel verpakt. Metalen rietjes en borsteltjes komen verpakkingsloos.

Hoe maak ik de rietjes schoon?

Papieren rietjes zijn voor eenmalig gebruik. Deze zijn niet schoon te maken. Metalen rietjes adviseren wij met een borsteltje schoon te maken en niet in de vaatwasser, hiervan kunnen ze mogelijk beschadigen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn €2.25 binnen Nederland bij een bedrag onder de €25. Een bestelling van €25 of hoger heeft geen verzendkosten. Wil je een Track & Trace code bij een bestelling onder de €25 dan kost de verzending €4.95.

Buiten Nederland is het basistarief €2.95. Afhankelijk van de grootte van de bestelling wordt dit bedrag hoger tot een maximum van €9.95 bij een bestelling van €25 of meer. Dit bedrag weerspiegelt de verzendkosten van PostNL naar het buitenland.

Wat zijn de levertijden

Wij proberen uw bestelling altijd binnen 3-5 werkdagen op de post te doen. Kleine bestellingen worden verzonden als brievenbuspost. Grotere bestelling als pakket. We gebruiken voor al onze verzendingen PostNL. Wanneer de bestelling via pakketdienst verzonden wordt zullen we een Track & Trace code toesturen. Wanneer u dus geen Track & Trace code ontvangt is de bestelling verzonden in een envelop.

Het is mogelijk een Track & Trace code te krijgen, dit kunt u kiezen als verzendoptie.

Zodra wij de bestelling overhandigen aan PostNL zullen zij het zo spoedig mogelijk leveren. Meestal is dit 1 werkdag binnen Nederland, maar ook PostNL garandeert niet dat dit voor 100% van de zendingen gebeurd.

Kan ik mijn bestelling retourneren

Dat is natuurlijk mogelijk, mits de Rietjes nog niet in gebruik genomen zijn. Een pakje papieren rietjes bevat 25 rietjes en dienen alle 25 ongebruikt te zijn. Wij kunnen geen pakjes terugnemen met minder dan 25 rietjes. 

Metalen Rietjes en borsteltjes kunnen we helaas niet terugnemen. We gebruiken geen verpakking en we kunnen dus ook niet controleren dat ze niet gebruikt zijn. Dit inverband met hygiene. 

Wanneer u een pakketje wilt retourneren neem dan contact met ons op binnen 30 dagen na verzending.

 Een product is niet (voldoende) op voorraad, wat kan ik doen?

Stuur ons een bericht en wij gaan samen kijken of we aan de vraag kunnen voldoen. We krijgen met enige regelmaat nieuwe voorraad binnen. 

Ik wil de rietjes in mijn (web-)winkel verkopen, kan dat?

Dat kan zeker! Neem contact met ons op om dit te bespreken.